Three of a kind…
15864
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15864,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Three of a kind…

Three of a kind…

Moeder en haar twee dochters

Te midden van de ingelijste herinneringen die je thuis koestert en de ontelbare beelden die je onderweg met je camera vastlegt, is er iets magisch aan een sculptuur die je gezin ruimtelijk weergeeft. Dit voegt werkelijk een extra dimensie toe. Dit werk is een eerbetoon aan de sterke band tussen moeder en dochters, een band die zich heeft ontvouwen tot een onbreekbare drie-eenheid, gesneden uit cortenstaal, solide en toch elegant.

 

Door het stralen van de zon, verschuift de schaduw met het verstrijken van de tijd door het hele huis. De ochtendzon vult de ruimte met een warme gloed, terwijl de middagzon schittert op oppervlakken en een schaduw op de muren werpt. Naarmate de avond nadert, strekt de schaduw zich langzaam uit, dat na verloop van tijd geleidelijk afneemt.

 

De inspiratie voor dit kunstwerk kwam voort uit de viering van een bijzondere dag – de verjaardag van de moeder des huizes. Als een eerbetoon aan de bijzondere band die ze met haar dochters deelt. Dit sculpturale werk weerspiegelt niet alleen hun fysieke gelijkenis, maar ook de diepe connectie die hen verbindt.

 

Het werk herinnert je eraan dat een gezin meer is dan slechts een verzameling individuen; het is een samensmelting van liefde, veerkracht en gedeelde ervaringen.

Opdracht type:

Familieportret

Formaat:

Circa 20 x 40 cm

Materiaal:

Cortenstaal

Kleurstelling:

Roestkleurig

Jaar:

2015

Oplage:

1/1

Opdrachtgever:

Particulier