Portreturn XL classic bronze
16087
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16087,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Portreturn XL classic bronze

In de schaduwen

Portret urnen bieden een unieke mogelijkheid om uw dierbare dichtbij te houden, zelfs na het afscheid. De urn kan in elke kleur vervaardigd worden. Hier is gekozen voor een warme donkerbruine tint: Classic Brons.

 

Naast de Portret Urn, die vaak met trots getoond wordt in huis, is er ook gekozen voor een Secret Jewel. De Secret Jewel is en stijlvol sieraad dat gedragen kan worden om de hals, dicht bij het hart. Met de zon als lichtbron, wordt de schaduw van het gezichtsprofiel zichtbaar op de huid. In deze hanger is er ruimte voor een symbolische hoeveelheid as.

 

Voor dit betekenisvolle koppel zijn zowel een Portret urn als een Secret Jewel gecreëerd. Plaats deze gedenkstukken naast elkaar en ze blijven elkaar voor eeuwig aankijken. Zowel de Secret Jewel als de Portret Urn bieden de geruststellende mogelijkheid om uw dierbare altijd dichtbij te voelen, als een waardevolle metgezel die u met troost omringt.

Opdracht type:

Portret Urn en Secret Jewel

Formaat:

27 cm en 0,7 cm

Materiaal:

Acrylic One en zilver

Kleurstelling:

Classic brons en zilver

Jaar:

2020

Oplage:

1/1

Opdrachtgever:

Particulier