Sweet Sixty and still strong
15845
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15845,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Sweet Sixty and still strong

Sweet Sixty and still strong

De kunst van een cadeau geven wordt hier uitgedrukt in een persoonlijk beeld dat aan de muur gehangen kan worden.
De aanleiding is de 60e verjaardag van een dame, wiens vriendinnen van de dames-serviceclub genaamd ‘Zonta’, dit kroonjaar niet ongemerkt voorbij wilde laten gaan.
De betekenisvolle carrière als apotheker, vormde het fundament waarop dit kunstwerk is gebaseerd. De symbolische aanwezigheid van planten, zaden en kruiden in deze creatie, die de basis vormen voor medicijnen, is een eerbetoon aan haar kennis en slaat een brug tussen haar vakmanschap en persoonlijke toewijding aan het welzijn van anderen.

De kern van het kunstwerk wordt gevormd door een hexagon, een zeshoek die bewust staat voor de 6 decennia van haar leven. Haar gezin en leven dient als inspiratie voor dit hexagonale kunstwerk, dat contouren en patronen samenvoegt tot een geheel.

Opdracht type:

Polygonegai

Formaat:

Circa 40×40 cm

Materiaal:

Acrylic One

Kleurstelling:

Brons en blauwe tonen

Jaar:

2020

Oplage:

1/1

Opdrachtgever:

Zonta