Nautilus
16056
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16056,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Nautilus

Nautilus

De Nautilus heeft een vaststaande vorm, maar kan op ontelbare manieren worden gepersonaliseerd. Dit kunstwerk is werkelijk een blikvanger. Het combineert persoonlijke voorkeuren met details die perfect op u aansluiten. De kleurtinten van het beeld kunnen in verschillende tinten worden uitgevoerd.

Dit unieke stuk is speciaal ontworpen voor buiten, wat de robuuste uitstraling ten goede doet. Bovendien zijn er subtiel doordachte elementen in het ontwerp verwerkt die verwijzen naar de zee en haar wonderen. Het zeepaardje, dat fungeert als standaard, voegt een speels en eigenzinnig karakter toe aan het geheel. Daarnaast is de golvende vorm prominent aanwezig, een beweging die we veelvoudig tegenkomen in de natuur.

De keuze voor deze elementen is niet alleen een weerspiegeling van de natuur, maar ook aan degene die dit kunstwerk zal koesteren. Door het oppervlak van de Nautilus te verfraaien met diverse vormen, symbolen en patronen die in lijn zijn met uw eigen identiteit of die van uw dierbare, transformeert ook dit kunstwerk in een uniek en persoonlijk stuk.

Opdracht type:

Vrij werk

Formaat:

Circa 30 x 15 x 20 cm

Materiaal:

Brons

Kleurstelling:

Zwart en grijstonen

Jaar:

2016

Oplage:

1/1

Opdrachtgever:

Particulier