Ain’t no sunshine…
15868
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15868,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Ain’t no sunshine…

Ain’t no sunshine…

Met slechts 21 lentes in het vooruitzicht, werdt dat haar veel te vroeg ontnomen. Deze plaquettes schijnen nu als een ontroerend eerbetoon aan de tijd die ze met haar naasten gedeeld heeft. Hoewel haar tijd op aarde kort was, heeft dit werk de taak om haar geleefde jaren te vereeuwigen en haar herinnering levend te houden.

 

De contouren van haar gelaat staan in het materiaal gegrift, aan de hand van enkele subtiele lijnen. Met kleuren die variëren van diepblauw, weelderig groen en onder meer roodachtig, veranderen net als de seizoenen, ook haar tonen.

 

Met vaardige hand van haar vader zijn de plaquettes gehuld in een prachtige houten lijst, die de wand van haar ouderlijkhuis siert. Beschermd tegen storm, sneeuw en regen, komen in het zonlicht de diverse kleurnuances helder naar voren, evenals de schaduw die subtiel blijft bestaan.

Opdracht type:

Herinneringsplaatje

Formaat:

106,5 x 65,5 x 9,5 cm

Materiaal:

Acrylic One en steigerhout

Kleurstelling:

Scala van tonen

Jaar:

2020

Oplage:

1/1

Opdrachtgever:

Particulier