Portret Urn XS Ice Blue
16038
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16038,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Portret Urn XS Ice Blue

Portret urn Ice blue

De Portret Urn vormt een prachtige manier om uw dierbare te vereeuwigen, met licht dat de gezichtsvorm benadrukt en schaduwen die hun silhouet tot leven brengen.

 

Deze urn is met uiterste precisie afgewerkt in een blauwe tint, bekend als Ice Blue, wat een uitstekend voorbeeld is van een wenskleur. Onze kleurenopties zijn ingedeeld in drie categorieën: standaardkeuzes, een wenskleur en de specials.

 

Onze standaardkleuren zijn allesbehalve alledaags. Er is keuze uit vijf prachtige tinten: Dark Bronze, Classic Bronze, Ocre Sand, Lagune Blue en Lagune Green. Naast deze schitterende opties in ons assortiment, staan we ook klaar om op maat gemaakte kleuren te realiseren, zoals deze Ice Blue uitvoering.

 

Bovendien reiken onze mogelijkheden nog verder en kunnen we unieke ontwerpen verwezenlijken, zoals portreturen met bloemenprints, organische lijnenspellen en zelfs een roestige uitstraling – de creatieve opties zijn eindeloos.

Opdracht type:

Portret Urn

Formaat:

7 cm

Materiaal:

Acrylic One

Kleurstelling:

Ice Blue

Jaar:

2023

Oplage:

1/1

Opdrachtgever:

Privé